Vad är typisk bild för mig?

Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som är typiskt bild för mig. Helt klart ligger naturen nära mig och där hämtar jag ofta inspirationen ifrån. Men jag har blivit mer abstrakt i mitt bildskapande och synnerhet i foto, något som jag inte har varit förr, varken i teckning eller i måleri. Jag har upptäckt det föreställande som något abstrakt när jag har kommit riktigt nära objektet och har sett det som intressanta former och färger som samspelar med varandra. Jag gillar att framkalla obetydliga ting och göra något intressant av det, där av det ickeföreställande och det mer konstnärliga uttrycket i mitt bildspråk har vuxit fram. Bilden ovan av ett spindelnät i den fuktiga gryningen får bli mitt bidrag till Nina´s bilduppdrag i Inspiration & Kreativitet.


Kommentarer

Hallo, wonderful capture! is amazing who looks.. i really liked..
Jag kan inte uttala mig om, om det är här typiskt dig, i mina ögon.

Men när jag läser vad du skriver, om det abstrakta, former och färger - då är bilden ett strålande exempel på det.

Superfint!

Varma hälsningar!
SoF
tPix sa…
Väldigt vacker bild!
Vad som är en typisk Artloverbild kan jag inte säga. Det jag har sett under en tid är att du inte är "typisk" utan att du har en fin spridning på motiv och bildbehandling.
Wildhearts sa…
Det här tycker jag verkligen är en typisk bild för dig. Vackert, men ändå enkelt. Lugn i sin färgsättningen. Abstrakt fast man ser ändå vad det är. Jättefin bild...precis som alltid :)
Anonym sa…
Very, very cool...so abstract and pleasing to the eyes!
Snyggt detaljbild som passar i blåton. Intressant att du beskriver ditt fotande./Lis
Anonym sa…
Efter att ha tittat runt lite i din blogg får jag nog säga att det är en bra bild för att visa vad som är typiskt för just dig. Jag tycker om färgerna och det vackert enkla i bilden.
Anonym sa…
Grymt snygg bild! Jag är en sucker för blåtoner, tonat till mörkt och skärpdjupsblurr. Mao klockrent :)

Populära inlägg i den här bloggen

Våren kom med besked

Bombnedslaget