Djur — Show me yours and I´ll show you mine, 10

Photo by: Artlover, LH

I min andra blogg här bjuder jag på en svart huggorm till Wtfdc´s fotoutmaning, som har temat djur denna gång.
Att våren är kommen vet vi alla och då vet vi att dessa djur krälar sig fram från sina hålor och solar sig varma, från sin vinterdvala.
Ett gott vårtecken för att naturen börjar vakna.

Klicka på bannern nedan för att besåda fler deltagare hos wtfdc´s:
...på temat djur i bild.

Kommentarer

Lotta sa…
Åh fy vilken otäcking !!
Det är ju det som är det sämsta med den varma årstiden att alla otäcka djur kommer fram igen, tyvärr!! Men värmen älskar jag så jag får väl stå ut!
Ha de gott =)
Mange B sa…
Usch... Men det är rätt fina djur ändå, lite mystiska och skumma! Snygg bild!

Mange B
Å mitt favorit djur, dom är sååå vackra. En svart har jag aldrig sett själv, stilig rackare!
EnviroSheila sa…
Nä fy, inte en orm till! Fin bild men jag tittar helst inte någon längre stund ;)
cat sa…
Jag har inte sett orm på år och dar. Kanske ska ta en heldag i skogen snart och hoppas på det bästa.
Fin bild.
Caroline sa…
Svarta huggormar är vackra, själv har jag bara sett vanliga dito hittills.

/Caroline
elena cn sa…
Vilken svarting! Tror inte att den huggorm jag såg i somras var svart, men då var jag ju också så överraskad av upptäckten att minnet är lite suddigt:)
@nemonen sa…
Hu för huggormar. Jag är livrädd för dem. Tror inte ens jag skulle kunna koncentrera mig och fotografera dem. Bra gjort av dig..
Kraxpelax sa…
Skattesänkningar ger inga jobb. Varför? Därför allt försvinner i borgarnas madrasser varför stimulansen uteblir. Enda resultatet blir att statsfinanserna ödeläggs och välfärden raseras. Det VET Anders Borg. Han bedriver brutal högerpolitik av klassiskt märke. Han är en bedragare. Inget annat.

Så till frihetskampen.

Hoppas inte för mycket på sånadär mailkampanjer och vad det nu är. Maktens herrar kan lugnt ignorera dem. De har klart för sig att den internetaktiva medelklassen skäller nog så högljutt, men bitas kan den inte.

Sedan gäller det att vara mycket vaken för politikens tvära kantringar. Det vi nu ser är hur Alliansregeringen mycket plötsligt framträder som det nakna tyranniets huvudkraft. Den sargade socialdemokratin börjar, rörigt och yrvaket, visa livstecken och gryende medvetenhet om hotet mot vår frihet och vår demokrati.

Med tanke på den ekonomiska krisen har medelklassen allt skäl till oro och pessimism. Det välstånd som finns räcker nu bara till de verkligt rika, som vill kompensera sig för storförluster på aktiemarknaden. Medelklassen har att se fram emot en omfattande proletarisering. Vi kastas en efter en ut i otrygghet och misär. Den gradvisa destruktionen av internet är monopolkapitalets metod för att lamslå medelklassen, med dess för Makten hotfulla grepp om nymedia.

För att vinna verklig kraft måste frihetsrörelsen alliera sig med den folkliga sociala rörelsen till försvar för välfärdssamhället. Det är av vitalt intresse för oss allihop med tanke på vår nya otrygghet. Vi måste göra oss av med vår naivitet och våra illusioner och börja kämpa på allvar, annars är det kört för oss. Och kom ihåg: att enbart sitta på internet och väsnas räcker inte långt.

Det gäller nu att sätta till alla klutar för bringa åstad ett opinionsras för våra tyranniska regeringspartier.

Samt att på allvar resa den radikala parollen:

SVERIGE UT UR EU.

Så ett par avslutande ord till alla fega wordpressbloggare m fl.

Bloggare med granskningsfunktion påslagen förtjänar ingen som helst respekt. Bloggarens avsikt är nämligen inte alls att stoppa fulinlägg - utan att censurera åsikter han inte gillar. DET HAR MAN JU SETT.

Det gäller sedan, och framför allt, att se över sin egen småaktighet. Samtliga system utom Blogger filtrerar bort mig, vilket ju är enbart löjligt, som vi ser. Vem är egentligen er huvudfiende: TYRANNIET - eller vidriga vidriga vidriga lilla trollet jag?

Och så ett par personanmärkningar. Skilj på moderater och moderater. Dendär jävla Kent Persson är bara en partihejduk av föraktligaste slag. Nu ska han sänka skatten, minsann. Vad är det - "ordning och reda i statsfinanserna", kanske? Vilket PRAKTARSEL!

*skakar bedrövad på huvudet*

- Peter Ingestad, Solna, "psyyyyyyyyyyyyyyyksjuk" - kyss mig baklänges!!!
Angel.Pearls sa…
Huggormar är farsinerande djur -bara men slipper trampa på dem..Skas kika in på din andra blogg också..//
Anonym sa…
Nice macro shot.

Populära inlägg i den här bloggen

Fototriss — Djup + Tävling