Award

För en tid sedan fick jag en Award från bloggvännen Nina från bloggen Nina Xi Fotoblogg. Med denna award medföljer en utmaning där man ska skriva sju saker om sig själv och vidarebefordra awarden till 7 andra bloggare som är värda att få den. Jag är inte så förtjust att välja ut andra bloggare när jag får en award. Men jag bryter lite mot regeln och låter andra göra som de vill om de vill skicka awarden vidare till andra..Här är sju saker om mig själv


  1. Jag är en inbiten bildmänniska som har bild som största intresse. Jag tycker om skapande verksamhet inom bild och foto i olika former.
  2. Jag är utbildad som bildlärare, och det är inte så konstigt därför att jag tycker om att dela med mig av mina kunskaper till andra och även dela med sig av andras erfarenheter. Det var det största skälet för att jag sökte till bildlärarutbildningen på Konstfack/BI. Mina ämnen är design och konst.
  3. Jag tycker om att upptäcka och utforska saker och ting och inte minst att få utveckla mig själv, som person och fylla på med nya kunskaper. Jag tycker om utmaningar också.
  4. Jag har många andra intressen också. Jag tycker om att läsa, både skön- och facklitteratur. Trots att jag bor i stan är jag en stadsmänniska så vurmar jag för naturen. Får jag chansen är jag på landet och nära naturen framför stan. Havet ligger närmast hjärtat.. Jag är även intresserad av teknik och naturvetenskap, då på populärvetenskaplig nivå. Jag skrev att jag tycker om att upptäcka nya saker under punkt 3. Jag tycker om att resa och varsebli nya platser. Jag tycker om musik i olika former.
  5. Som person är jag kreativ och ambitiös samt inte minst väldigt envis. Jag är social och tycker om att ha vänner omkring mig.
  6. Jag dricker te framför kaffe. Jag tycker om att laga mat, inte minst till gott sällskap. Det är en konst det med.
  7. Att jag är smått galen och har mina idéer samt motsätter mig om saker och ting. Jag tycker om att diskutera att argumentera om allt och alla. Till sist är jag småkär nu. Kanske blir jag kär och galen:-)


Jag skicka awarden vidare till:


I Fokus

Carpe Diem

Käringafällan

Solvarma foton

Ulrica tänker högt

Med kamera på tur

NatureFootstep Photography


Ni här ovan som känner er träffade och kanske redan fått samma award av någon annan behöver inte bry er om och skicka den vidare.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

@nemonen sa…
Kul att få veta lite om dig. En riktig hundrapoängare till man. Visst är det spännande att upptäcka och göra nya saker. Det har vi gemensamt som mycket annat. Jag hoppas att du blir riktigt kär och galen. Jag önskar dig all lycka det är du värd. Tack för awarden. Jag har fått den tidigare och skrivit om mig själv därför sänder jag den inte vidare. Jag tackar å det varmaste. Ha de!
Solvarm sa…
Hej Leif!

Grattis till Awarden.

Vad kul att du har uppmärksammat mig, jag känner mig hedrad.

Jag har fått den tidigare, men dock inte fört den vidare och gör det heller inte nu, dels för att det är svårt att välja ut några mellan alla dessa duktiga bloggare och dels för att jag inte skriver så personliga saker i mina bloggar, det finns personer som inte behöver veta allt om mej.

Och så är jag inte så duktig som du, på att beskriva mej själv.

Vad roligt att du har funnit en kärlek, jag är så glad för din skull. Jag har förstått det, du har blivit lite "lättare" i dina inlägg på facebook, tidigare i somras var det lite väl destruktivt.

Solvarma kramar från Irene
Man bugar och man bockar :-)
Ja jag äääälskar ju så´nt här så jag hänger på ;-). UNDERBART med kärleken. Kram från Mie.
letade efter lite rost hos dig. Men hittade en Award. Vi får se om jag hittar på något. :)
Anne sa…
Ohoi!!! tusen millioner takk for litt skryt, det setter en halv gammel norsk dame stor pris på vet du. Mange mange klemmer til deg for den!!

Populära inlägg i den här bloggen

Fototriss — Djup + Tävling