Tisdagstema — 2009

Photo by Artlover, LH
Click to enlarge the image

Den här bilden får symbolisera mitt 2009, ett ständigt jävla fuckin´grävande efter någonting. Men jag har inte funnit det jag grävt efter ännu. Jag får kanske gräva i mig själv för att finna det jag söker.


Fler bilder på temat "2009" finns att beskåda hos:


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

Lotta sa…
Undrar om vi nå'nsin hittar det vi gräver efter ?? Gott nytt år på dig =)
Maria sa…
Hoppas du finner det du söker under nästa år.
Gott Nytt Fotoår!
Anonym sa…
Mmm, livet är ett ständigt grävande efter något..nåt nytt, nåt finare, nåt annat...Jag hoppas du hittar vad du söker :)
Gott nytt år...snart.
/Helena
Visst är det så, man letar och gräver efter nytt hela tiden..Gott Nytt År.

/Magnus
LissenTo sa…
Ja, man verkar aldrig sluta gräva efter något nytt. Hoppas nästa år, blir meningsfullt för dej. Hur har det gått med jobb och lägenhet?
Ha det gott!
manuel nieto sa…
feliz 2010, que se cumplan tus deseos
Ja du cybervännen. Visst är det så för oss flesta att vi gräver och gräver efter annat. Viktigt dock att inte tappa fokus och stirra sig blind på sitt grävande. Stanna upp och blicka upp och sug i dig vad som finns där. Gräv inte för djupt bara. Kram.
Du kanske inte ska gräva så djupt....var nöjd med det du hittar!
Kadermo sa…
Hmmm, hur skall jag tolka din bild ? Som några skriver, gräv inte för djupt, förvänta dig inte att du hitta lösningen på livets gåta. CarpeDiem - fånga dagen som den är. Gläd dig åt det lilla.
Men det är kanske en helt galen tolkning - du har kanske hittat en intressant hobby som du vill lära dig mer om -då så - gräv djupare !
En stor nyårskram till dig.
Nina sa…
Bra bild! Ja, gräver gör vi nog alla, i större eller mindre utsträckning och i olika perioder i livet... Hoppas du finner det du söker!
@nemonen sa…
Leta inte för mycket. Är det grävande för att lära känna sig själv är det ok, men är det efter den stora kärleken så kommer den av sig själv när det är dags. Tro mig. Ett Gott Nytt 2010 till dig.
Mona sa…
Livet är en stor gåta och det är inte alltid lätt att veta vad man vill med sitt liv. Eller vad livet vill med oss. Hur som helst så tycker jag din bild är skithäftig! Vi får hoppas att 2010 blir ett bra år.
christina sa…
Ibland så tror jag att livet delvis handlar om det där grävandet, som du visar så bra symboliskt med din bild. Men ibland behöver vi få plana ut och surfa på våägen. Jag hoppas och tror att du får flera sådana vågor nästa år! Gott Nytt År!

Populära inlägg i den här bloggen

Mycket ska man se innan ögonen ramlar ur