Tema fredag — Underifrån

Photo by Artlover, LH
Click to enlarge the image

Underifrån är temat och jag bidrar med denna bild som blir mitt första inlägg till fotoutmaningen Tema fredag.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Anne-Lie sa…
Verkar riskfyllt att ligga under där!
Daniela sa…
Där vill jag inte krypa inunder, men det var ju lite läckert ändå :)
@nemonen sa…
En bild i min smak och dessutom svartvit. Ta det försiktigt om det är din bil, och du skall fixa den undertill. Ha en skön helg.
AKO sa…
Det var första gången för mig med med tema fredag. Jag håller nästan med de två första kommentarerna, att det ser väl riskabelt ut att ligga där under. Men du klarade dig uppenbarlien och med en bra bild i bagaget. :)
Jah Hollis sa…
Fin bild. Men personligen undviker jag att krypa under bilar om jag slipper.
Artlover sa…
Det är inte riskabelt att ligga under en bil som är säkert uppallad. Då är sannolikheten större att man kan bli överkörd istället:-)
Wow, det var en häftig bild.
Gillar att den är i svart/vitt ...
Chesney sa…
Interesting perspective...I would have never thought about climbing under the train...(No Thanks LOL)...The processing really takes out some of the distractions and leads us right to the workings underneath the train.
Anonym sa…
Vilken rolig idé till temat underifrån! Gillar att du valt att presentera den i svartvitt, du lyckas faktiskt göra en bild av undersidan av en bil intressant även för mig - bra jobbat! ;)
Artlover sa…
Yes, under my car, you know. I have to go under the car to do a review before I drive with it. Check the brakes, drive, exhaust system and check if there is rust, etc.

Populära inlägg i den här bloggen

Fototriss — Djup + Tävling