Fototriss — Skyltar

Här är mina bidrag till temat skyltar. Jag gillar lite udda saker och som man inte ser så ofta. Jag har valt ut dessa bilder, både gamla och nya till temat.

Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Konstigt att det finns sådana här skyltar fortfarande, när det inte ens rullar sådana här fordon på räls längre. Särskilt för dom som har växts upp efter ångans tidevarv. Gamla symboler för tåg som den här gäller visst fortfarande, som likt papperskuvert för brev i din emailbox etc. i it-åldern.


Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

I somras var jag på besök på bilkyrkogården vid kyrkö Mosse strax utanför Ryd och fotograferade gamla bilvrak. Se bilder därifrån på min hemsida. Av skylten att döma så verkar den här platsen vara välbesökt från när och fjärran.


Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Den här skylten är dock ganska vanlig längs våra svenska småvägar, även om den här ser något skamfilad ut och tidens tand har gnagt på den.


Fler bilder på temat "Skyltar" finns att beskåda hos:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Axart sa…
bra bilder, bra tolkning. Ja man lär väl barn att säga tufftuff, nu kommmer tåget:)

tror det borde vara woooshshhshshs,hehe

AX
Jah Hollis sa…
Fina trissbilder, M-skylten tycks vara populär den här gången (även om jag har en annan variant på M:et). Den där tågsymbolen fungerar nog fortfarande även om det bara är museijärnvägar som kör ånglok. Men vad för tåg skulle man ersätta den med? X2000? Ett godståg? Ett pågatåg?
Jättefin triss, härligt ljus i bilderna. Fint fotat. :)

Populära inlägg i den här bloggen