I Like

Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Jag tittar igenom mitt album från bilkyrkogården i Kyrkö Mosse som jag besökte i somras och minns. Det är något visst med gamla vrak tänker jag.
Jag gillar gamla ting och särskilt när de förfaller och lämnar spår av tiden som har gått. De berättar om vår historia. Gamla vrak är mer fascinerande eftersom de lämnar en själ efter sig och berättar om sitt öde.


Posted for:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

Judy sa…
I stared at this photo long enough that the Bug came alive - it was a creature of some sort, with its head cocked on one side, looking back at me...
Leovi sa…
Yes, I love this beautiful photo. Me too I like the tracks of time that has elapsed. Greetings.
Chesney sa…
I like too! :) Love the timeless quality of this!
Erik Semlan sa…
Läckert foto.
Ting som lämnar spår av tiden som har gått. Jag smakar på dina ord. Jag håller med, det är något speciellt med sådana bilder, som det vrak du visar. :-)
Kan hålla med dig om problemet med forskningen som krymper och snart inte finns. Det är en mycket oroande utveckling och det kan inte en nyfödd prinsessa göra något åt, tyvärr.
anemonen sa…
Så sant det du skriver. Jag gillar också sådant och har besökt bilkyrkogården utanför Ryd i småland. Fast numera är det inte så mycket bevänt med den då moder natur har börjat ta över.

Populära inlägg i den här bloggen

Fototriss — Djup + Tävling