Fototriss — Grodperspektiv

 Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Med fel kamera utan vikbar LCD-skärm fick jag skita ner mina knän när jag tog dessa bilder under denna soliga dag, och bilderna blev som de blev. Skärpan ligger inte där som den ska. Nåja, jag var verkligen nere i myllan för att lyckas se som en groda nerifrån marken för att se vårblomster på detta sätt med nyvakna ögon.


http://fototriss.blogspot.se/2014/03/fototriss-del-252-grodperspektiv.html


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,


Kommentarer

Har du sån där fuskig vikskärm? Det rätta är ju att ligga platt med huvudet mot marken och pressa sig så mycket som möjligt mot den kalla jorden för att försöka komma så mycket underifrån som möjligt samtidigt som man ska ha koll på var skärpan sitter! ;) KOmmer alltid in med massor skit i håret..då känns det att man jobbat för bilderna! ;O)

Fina bilder med fint ljus!
Linnéa sa…
Ha, ha, lite lera på knäna, vad gör det när man fått för sig något som gäller att ta en bild. Har också vikskärm på min Lumix men använder den sällan. Tycker inte att jag ser ordentligt. Vill glo i gluggen.
Din möda lönade sig, så visst blev det krokus i grodperspektiv.
Oliver sa…
Fin serie med vår och värme i sig. Och fotografens lott är ju tätt som oftast att falla på knä inför sina objekt.
Axart sa…
Känner både grodan och våren, fint trissat!
AX
Scaniatjejen sa…
Vikskärm måste ju vara lyx, någon sån har jag inte så jag får bli rejält skitig för att få bilder ur detta perspektiv. Men vad gör man inte för chansen att få bra bilder!=) Fina bilder som alltid!
Åke sa…
Varma sköna färger till en fin triss! Gillar mittenbilden där solen smiter in :) Bra jobbat!

Populära inlägg i den här bloggen

Mycket ska man se innan ögonen ramlar ur