Fototriss — Se Upp

Så där ja. Nu är jag hemma från Thailand och jag har massor av bilder därifrån. Temat i omgångens Fototriss är "Se Upp" och jag har valt ut tre bilder som kan passa till temat utifrån olika tolkningar, som jag har noterat under varje bild.

Var det inte trafik på gatorna så fick man vara uppmärksam på trafik på trottoarer och i gränder där butiker och stånd stod tätt bredvid varandra. Ibland var det inte mer än en halvmeter att gå emellan vardera sida där stånden stod och där fick man se upp för diverse motorfordon. Här kommer en varutransport på moppe i en av gränderna i China town i Bangkok.

Ännu en bild från China Town i Bangkok. Var det inte ett myller av folk och trafik överallt så var det värre än ett spindelnät i luften där massor av elledningar är väl synliga överallt. Mer än trassligt och hur funkar elnätet i Thailand egentligen? Det är är svårt att fatta att det funkar i huvudtaget.

Ännu en stadsvy. Denna gång från Chumphon. Notera trasslet av elledningar på stolpen. Var det inte kablar i luften så var det reklamskyltar överallt. Inte minst så fick man se upp för trafiken från de båda städerna. Men det var inte den trafikhets som det är i Sverige. Alla trafikanter kom fram på ett och annat sätt utan att de blev arga och sura, konstigt nog.© Artlover/LH 2015


http://fototriss.blogspot.se/2015/02/fototriss-del-291-se-upp.html


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

Annemor sa…
Så masse ledninger over alt. Flotte bilder og det alltid morsomt å se fra andre land.
Ha en fin dag.
Mormor
Stare Ström sa…
Trevligt med bilder med andra miljöer.
Axart sa…
Ja, jisses vilka ledningar! hur vet nån var någonting går..Bra trissat!

AX
Spanaren sa…
Att de hittar igen rätt ledning vid eventuellt fel är för mig en gåta *ler*
Bra trissat/ kram

Populära inlägg i den här bloggen

Bombnedslaget