Helgbilden

Under den här helgen har jag besökt Bromma Records för första gången. Med den digitala eran finns det inga skivbutiker längre, med undantag av de butiker som säljer begagnat, köper och byter vinylskivor, som den här lilla oansenliga butiken i Abrahamsberg gör. Att få känna och bläddra bland LP-skivorna är en upplevelse samt att man skruvar tillbaka tiden och minns hur det var. Tyvärr blev det inget köp denna gång. Men jag fick med mig en upplevelse att få vara i en skivbutik i fysisk form igen. Jag rekommenderar er att besöka Bromma Records i Abrahamsberg.

 Photo by Artlover/LH
Click to enlarge


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

Oj vilken känsla det måste vara att få gå in en en sån butik :)
Asahele sa…
Hög nostalgikänsla!
anemonen sa…
Mysigt med sådana butiker. Här har vi en stor loppis/antik som säljer mycket LP. Där har jag rotat lite men eftersom jag numera inte kan spela dem så får jag nöja mig med att kika. Däremot kan jag spela stenkakor alltså 78 varvare. Det är kul ibland det fast då drömmer jag bort till en tid jag inte var född.
Helen sa…
En verklig nostalgitripp med vinylskivor, man har hängt många timmar på de lokala skivaffärerna i sin ungdom och lyssnat i de speciella anläggningarna de hade för ändamålet.
anemonen sa…
Alltid lika kul att besöka butiker och liknande där de har nostalgiprylar till salu. Nu är säsongen strax här och jag är nördig när det gäller sånt.

Populära inlägg i den här bloggen

Bombnedslaget

Tisdagstema — Avstånd

Fototriss — Ljus & Mörker