Helgbilden

 Photo by Artlover/LH
Click to enlarge

Här kommer lite bilder från den stora bilträffen i Västerås, Power Big Meet som jag besökte under lördagen. Det var mycket folk och bilar i rörelse. Mellan turerna tog jag fram kameran och plåtade lite. Här är ett urval av de bilder som togs där.
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Kommentarer

Barbro sa…
Får mig att tänka på när ett 30-tal riktiga nostalgibilar kom körande in på våran gård, mitt i den norrländska skogen. Det var för 10 -15 år sedan. De var på väg till Oslo och ett filmteam följde dem. De stannade till och hela gården blev alldeles full av bilar och vi stod där helt handfallna. Men samtalade lite med dem och de stannade till ett tag, innan de fortsatte färden. Det skulle sändas på Discovery hösten efter. Men eftersom vi inte visste när eller vad programmet hette så fick vi aldrig se dem igen. Men det var ett minne för livet.
Det är något speciellt med gamla bilar, många minnen ploppar upp. Fina bilder!
Anni sa…
Det där måste vara en väldigt speciell tillställning! Jag har en väninna som är dit varje gång och njuter, men min dotter som råkade hamna i det utan att veta något var helt chockad över vad hon fick se (framför allt att det var så mycket fylla även bland förarna).

Jag anar att du har hur många bilder som helst av alla läckra fordon! Kul med entusiaster, tycker jag.
Helen sa…
Nu är det några år sedan jag var på Powermeet i Västerås och jag saknar det nog lite. Synd att några "gangster" kanske förstört hela träffen genom att råna Kjell som inte vill ordna fler träffar i Västerås.
Meta sa…
Häftiga bilar och bilder. Synd att det blev lite tråkiga upplevelser under helgen där.
Ha det gott
Meta

Populära inlägg i den här bloggen

Mycket ska man se innan ögonen ramlar ur